Stare forum klasy IIM
worse than earlier
Uwa¿am, ¿e dobry zwi±zek powinien opieraæ siê na wzajemnym zaufaniu, bez niego nie da siê przebaczyæ. Chyba nie muszê wspominaæ, ¿e bez wzajemnej prawdziwej Mi³o¶ci co¶ takiego nie ma szans istnieæ.
Pozdrawiam.
to jest warunek wstepny..... bez tego nie mówimy wogóle o zwi±zku, tylko o tzw "przyjacielskim seksie"( ciekawe sk±d to has³o jest znanne )
ciekawi mnie, ze zadna pani sie nie wypowiada... czyzby kazda mia³a co¶ na sumieniu?? nie wierze, ze tylko faceci poczuwaj± sie do obowi±zku zabierania g³osu w tej dyskusji.... no chyba, ze kazda ju¿ znalaz³a sobie idealnego faceta i nie czuje by trzeba by³o co¶ dopowiedzieæ
Jaki jest idea³ faceta wg piekniejszej strony naszego forum..?? Moze ktróra¶ dziewczyna sie wypowie... ??
worse than earlier
Pleæ piêkna chyba siê zawstydzi³a, prowadzon± przez nas dyskusj± . A szkoda, bo przyda³aby siê opinia jakiej¶ dziewczyny . Ale jak nie chc± siê udzielaæ w za³o¿onym przez kole¿ankê temacie, to my na to nic nie poradzimy.
Pozdrawiam.
Uczeñ
co do idealnego mê¿czyzny, uwa¿am, ¿e ka¿dy z nas ma swój w³asny idea³ "drugiej po³ówki jab³ka", którego szuka. osobi¶cie uwa¿am, ¿e to ch³opak powinien zabiegaæ o wzglêdy dziewczyny i jak to siê mówi do niego nale¿y "ten pierwszy krok". ale jak to bywa w ¿yciu ilekroæ znajdzie siê osobê, która nam imponuje i przypomina nasz idea³ z regu³y nie zwraca na nas uwagi lub jest ju¿ zajêta.
co do "pierwszego kroku"... to tu jest sprawa zawi³a.
Wiadomo, ze to facet ma niby "zdobywaæ" kobiete, lecz wyboru partnera dokonuje wbrew pozorom ona. Facet czesto nie podejmuje zadnych dzia±³ñ, dopóki nie wie, czy warto tzn czy s± jake¶ szanse na powodzenie. Co do idea³u..ka¿dy ma, ale my¶lê, ze nalezy pamietac ze idea³ów sie szuka, ale nie znajduje....
z reszt± jestem bardziej zwolennikiem szukania b³êdów u siebie niz u kogo¶. Jednak jesli ju¿ u kogo¶ znajde, to raczej jestem bezlitosny...ale d³uuuugi czas jestem takze wyrozumia³y
Widze ze wyznajesz zasade "facet jak kibel - albo zajety albo zasrany".....no có¿... sk±d¶ ci zajeci musza sie braæ... a dok³adniej z tych "zasranych".. wiec moze wysunê stwierdzenie ze kazdy facet jest ksieciem z bajki tylko
I trzeba tego ksiêcia w nim obudzic
II ka¿dy ksi±¿e ma swoj± królewnê - czyli kwestia dopasowania
Zabieganie zabieganiem... ale ja po swojich perypetiach stwierdzam, ze kobieta tez musi cos w tej kwestii daæ od siebie, a nie byæ taka bierna zdobycza... inaczej mówi±c musi jeszcze faceta "zachêciæ"... czy nie tak jest przecie¿ w naturze?? Facet zodbywa, ale kobita go najpierw zachêca
Uczeñ
a czym, Twoim zdaniem najlepiej zachêciæ faceta? tylko nie co¶ w stylu mini spódniczki, umalowane lale....
Zachowaj mnie Panie.... nie o tym mówiê
Jak zachêciæ.... to jest subtelna gra natury, której magia jest do dzi¶ nie do koñca wyja¶niona...
Nie ma uniwersalnego sposobu na faceta.... ka¿dy jest inna konstrukcj±, któr± trzeba rozgry¼æ
Moge jedynie powedzeæ, ze chyba uniwersaln± rzecz± jest subtelne danie do zrozumienia, ze ....interesujesz siê tez nim:). Nie mówiê, ze masz chodziæ za nim - ale jesli dasz mu do zrozumeinia, ze sie tobie podoba, to facet najczê¶ciej przejmuje inicjatywe....
A jak to zrobiæ - tysi±ce sposobów..... mo¿na oczywi¶cie kreciæ faceta na umalowanie, miniówy itd... ale to nie sposób jak na mnie Za takimi siê facet tylko ogl±da
OFFTOPIC
kobiety nie czytac :
faceci, czy nie dochodzicie powoli do wniosku, ze uroda*rozum=constatn u kobit?? Ja sie wacham, ale z czasem zaczynam o tym przekonywaæ...
KONIEC OFFTOPICA )
Zgadzam sie z phoenixem - wystaczy wyra¼ny sygna³... nic wielkiego.
Spódniczki zostaw lepiej na po¼niej A najlepiej tylko dla niego
A co do makijazu......to wiêkszo¶æ facetów wam powie, ze najpiêkniej wyglada³yby¶cie bez niego... bo wg mnie najlepszy makjija¿, to nie taki którego nie ma, lecz taki, którego NIE WIDAÆ......
¦wiête s³owa... Dzia³aj± mi na nerwy smarkule z gimnazjum, które wywalaj± na twarz 5 centymetrow± tapetê i my¶l±, ¿e b³yszcz±. Mo¿e jestem "wulgarny" i "brutalny" ale nigdy czego¶ takiego nie zrozumiem.
worse than earlier
Zgadzam siê z wami, co do s³owa.
uroda*rozum=constans jest coraz czêstsze, zgadzam siê, ale nie by³oby regu³y bez wyj±tków (osobi¶cie znam jeden wyj±tkowy )
Co do reszty to nie chcê przepisywaæ tego co lopez i Phoenix napisali w postach wy¿ej .
Pozdrawiam.
Najgorsze jest to, ze one chyba jeszcze nie maja ¶wiadomo¶ci, ¿e taka tapeta to bez d³uta i palnika nie odejdzie ( niszy sie skóra ze ja pierdykam, jakby kto¶ chcia³ wiedziec.....z czasem ma siê coraz wiêcej do korektowania )
Nie jestes wylgarny phoenix.... prawda czesto boli... to nie brutalno¶c tylko szczero¶æ...
nie mówie, ze zawsze uroda*rozum=constans ( tak fallen znam j± ) ale niestety kobitki ( faceci te¿ nie rzadziej) czesto zapominaj± ze ¿ycie opiera na zaufaniu i szczero¶ci oraz.... BYCIU SOB¡..... czyli nie odgrywaniu ¿yciowej roli, lecz wyznaczeniu ( wg mnie przynajmniej) jakis regu³ gry, po których ocenia siê cz³owieka.
Sam znam jeszcze pare przypadków przecz±cych prawu uroda*rozum ale niestety to przypadki które s± tylko kroplami w morzu.....
wracaj±c do tematu "pierwszego kroku"...ma³a dygresja historyczna..otó¿ w plemionach s³owiañskich to kobiety wybiera³y sobie mê¿ów a tak ju¿ na serio to zgadzam siê z wami ch³opaki tylko ujmê to inaczej...tak naprawdê pierwszy kroka wkonuje kobieta czasami nie¶wiadomie ale jest on widzialny lub nie tylko dla tego jednego konkretnego osobnika natomiast pierwszy widzialny krok ( w sensie widzalny dla otoczenia tak jakby) nale¿y do mê¿czyzny... a odnosz±c siê do waszego prywatnego tematu o zale¿no¶ciach miêdzy intelektem a urod± to moim zdaniem uroda tak wiele nie ma tu do rzeczy co atrakcyjno¶æ...bo nie trzeba byæ znowu tak± piêkno¶ci± z filmów amerykañskich...a na atrakcyjno¶æ sk³ada siê w³a¶nie rozum inteligencja ale równie¿ styl sposób poruszania siê itp sami z reszt± wiecie co was poci±ga w kobietach...
Kropcia ja sie z toba w tym wypadku nie zgadzam. Kobieta nigdy nie powinna robic pierwszego kroku. to jest ponizej jej godnosci. pierwszy krok zawsze powinien nalezec do faceta, w koncu to nie dziewczyna np prosi faceta o reke tylko wlasnie jest na odwrot
p.s ciesze sie Maleñstwo ze wreszcie do nas dolaczylas