Forum klasy II M z Wyspiana

Stare forum klasy IIM

• Index
  •  » Offtopic
  •  » to teraz my sobie pogadajmy o ch³opakach

#106 2007-05-02 17:14:27

Aquarius

U¿ytkownik

3615155
Punktów :   

Re: to teraz my sobie pogadajmy o ch³opakach

heeeh. nie zgadzam sie z przedmowczynia. Ance chyba wydaje sie, ze uczynienie pierwszego kroku jest banalne. Problem jednak w tym, ze osob odwaznych jest znacznie mniej od tych , dla ktorych uczynienie tego pierwszego kroku zwiazane jest z nieziemskim stresem. Perspektywa wysmiania i odrzucenia czasami sprawia, ze dany osobnik po prostu decyduje sie zaniechac jakichkolwiek dzialan. Tak wiec mysle, ze jesli dziewczyna da znac, ze "jest zainteresowana" i zrobi cos w kierunku poglebienia znajomosci, nie sprawi, ze spadnie jej korona z glowy ani nie zrobi z niej nierz±dnicy ;-) Ale co ja tam wiem, przeciez miedzy humanem a mat-fizem jest niewyobrazalna przepasc ;-)

#107 2007-05-02 19:15:12

Fallen Angel

worse than earlier

Punktów :   

G³upio mi to przyznaæ ale zgadzam siê z Aquariusem . Anka, przesadzi³a¶ z t± godno¶ci±. No ale có¿, zostanie star± pann±, to te¿ jakie¶ wyj¶cie

Pozdrawiam.

-----------------------------------------
http://r2.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35015 <--- ZAPRASZAM :]

#108 2007-05-02 19:46:47

Kropcia

U¿ytkownik

9627696
Punktów :   

haha no mo¿e trochê przesady w tym by³o ale szczerze mówi±c Anka ma prawo tak twierdziæ na podstawie obserwacji ¿e tak siê wyra¿ê wspó³czesnej m³odzie¿y...niektóre zachowania to rzeczywi¶cie dowód braku poczucia w³asnej godno¶ci...
Moje zdanie na ten temat opiera siê g³ównie na tym ¿e to my, kobiety, decydujemy z kim siê wi±zaæ a z kim nie...niestety mê¿czy¼ni mog± siê tylko podporz±dkowaæ lub nie...z pewno¶ci± zgodzi³by siê tu ze mn± pewien znamienity polityk który mawia³:"My rz±dzimy ¶wiatem, a nami kobiety" có¿ nic dodaæ nic uj±æ

"I can wrestle with the stormy night" SoaD rlz...

#109 2007-05-02 20:56:00

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

"uw³aszcza godno¶ci".... mocne s³owa... ale kto¶ kiedy¶ krzycza³ o równouprawnienie, wiec nie rozumiem... ok na serio teraz

Moze jest za³osne. Kto¶ kiedys jednak powiedzia³, ze jesli chce sie budowaæ zwi±zek to trzeba schowaæ dumê do kieszeni.......

Oczywi¶cie godnosæ to druga sprawa... ale wg mnie korona z g³owy pannie nie spadnie je¶li powedzmy pu¶ci dwa razy oko do ch³opaka - a too najczêsciej o raz wiecej ni¿ potrzeba.........

Pozdrawiam
Lopez

"G³odny t³um modli³ siê bym spad³..ka¿dy z nich chcia³ ¶ciagn±æ mnie w dó³....."

#110 2007-05-02 21:52:17

Aquarius

U¿ytkownik

3615155
Punktów :   

tak wiec mrugajcie dziewczyny, mrugajcie ;-)

#111 2007-05-02 22:16:15

mrs ghost

Uczeñ

Punktów :   

hmmm tak sobie czytam wasze posty i zgadzam siê z Tob± Lopez, je¿eli siê chce budowaæ zwi±zek to dumê nale¿y schowaæ do kieszeni...
Popieram tak¿e Kropkê. Moim zdaniem dziewczyna robi pierwszy krok, ale ten niewidzialny, bo to ona przewa¿nie d±¿y do tego aby chocia¿ na 3 sekundy zatrzymaæ na sobie wzrok ch³opaka. Je¿eli siê jej to uda i on bêdzie ni± zainteresowany to z kolei do niego nale¿y kolejny "ruch" i tak w kó³ko... No w³a¶nie w kó³ko... a nie, ¿e tylko ch³opak siê ci±gle stara i stara a dziewczyna nie robi kompletnie nic, poniewa¿ duma jej na to nie pozwala lub tylko siê nim zwyczajnie bawi a on zauroczony ni± niczego nie zauwa¿a. Mo¿e te¿ byæ ca³kiem na odwrót: ch³opak bajeruje dziewczynê, uwodzi j±, ona biedna siê zakochuje a on nagle  j± rzuca lub zdradza...
I to jest chyba ten najwiêkszy ból, którego siê ka¿dy z nas boi niezale¿nie od tego czy jest siê ch³opakiem czy dziewczyn±...

Pozdrowionka

#112 2007-05-03 05:46:11

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

Thx mrs ghost .
Co do tego "uczuciowego ping-ponga" to zdarza sie on przerazaj±co czesto.... wielu moich przyjació³ mia³o historie w stylu zurawia i czapli.
Jak on chcia³, ona nie chcia³a. Jak ona chcia³a, on nie chcia³. I tak sie tworzy³o b³edne ko³o.....ma³o komu udawalo sie z tego wyjsæ.
Co do "mezczyzni rz±dz± ¶wiatem, kobiety rz±dz± mezczyznami...' to niesety ca³kowieta prawda Ale musicie pamietaæ, ze przy tej w³adzy sie utrzymacie tylko jesli bedziecie rzadzic dyskretnie..... bo facet wam sie zacznie buntowac jesli jego zaczniecie "dominowaæ"... i stanie siê kapciem....ja osobiscie moge zostaæ przez niektórych nazwany kapciem i mi to nie przeszkadza.....ale zadnej jeszcze nie wysz³o by mnie w takim stanie utrzymac d³ugo
Pytanie do facetów...byli¶cie nazwani kiedyæ "pantoflarzem" ??

Pozdrawiam
Lopez

"G³odny t³um modli³ siê bym spad³..ka¿dy z nich chcia³ ¶ciagn±æ mnie w dó³....."

#113 2007-05-03 07:54:41

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

A ja wracam do wypowiedzi Anki...

Poni¿ej godno¶ci - bardzo mocne s³owa. Ale jak pierwszy krok czy sygna³ mo¿e byæ poni¿ej godno¶ci. Je¶li dziewczyna pozostanie taka dumna i ponad facetami to pewnie zostanie star± pann±. Przecie¿ w uczuciu nie chodzi o to kto bêdzie dumniejszy tylko o to, kto bêdzie umia³ rozmawiaæ i wyrównaæ poziom z t± drug± osob±. Miêdzy lud¼mi s± granice. Bojê siê jakby wszystkie kobiety tak my¶la³y. Nie¶mia³y czy mniej atrakcyjny facet nie mia³by czego w ogóle szukaæ na ¶wiecie.

Czy by³em nazwany pantoflarzem?
Pewnie tak. Kilka razy przez kumpli ale w ¿artach, jak nie chcia³em i¶æ pograæ w ga³ê albo do knajpy. Mia³em lepsze zajêcia. Ale kto by siê przejmowa³ .

#114 2007-05-03 09:09:44

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

Fakt, ciezko zeby pierwszy kontakt by³ ponizej godno¶ci.....aczkowliek znam takie przypadki sam by³em ofiar± jednego, ale dopiero po 6 miesi±cah uda³o mi sie to uzmys³owic......
Uczucia to niesamowita sprawa. NIe da sie ich opisac niczym. Kto chce odkryc niezwyk³o¶æ tego fenomenu poleca³bym Star Treka - The next genertaion ( serial). Mo¿na obserwowac komandora date - androida. Dla mnie by³ swojego rodzaju soczewk± by uzmys³owiæ sobie niezwyk³o¶c takich prostych emocji jak ¶miech czy rado¶æ.....

Nie zawsze musi byæ tak, by kobita musia³a dawaæ pierwszy sygna³. Ale granie niedostêpnej raczej na niewiele sie zda..... bo rozumiem ze skarb docenia sie dopiero wtedy, gdy sie go zdobywa³o w trudach...jednak naj³atwiej zniechêciæ poszukiwacza na ciê¿kim startem

A teraz pytanie do piêkniejszej czê¶ci forum:
Jaki jest wiêc wasz mo¿e nie idea³ ch³opaka, ale jaki powinie byæ w przybli¿eniu... i podarujcie sobie z miejsca takie okreslenia jak wysoki, niebieskie oczy, blondyn itd.... patrz±c trze¼wo na ¶wiat - kogo szukacie..??

Pozdrawiam
Lopez

#115 2007-05-03 11:20:21

Kropcia

U¿ytkownik

9627696
Punktów :   

oj Lopez tak miernie nas oceniasz? prawdê mówi±c wygl±d a¿ tak siê nie liczy...wiadomo ¿e na kobiety dzia³aj± przystojni mê¿czy¼ni, ale przecie¿ zgodzicie siê ze mn± ¿e jest i odwrotnie...jednak s±dzê ¿e prawie ka¿da dziewczyna zdaje sobie sprawê z tego ¿e takie co¶ na d³u¿sz± metê nie ma szans przetrwania...mój idea³? hmm mo¿na by tu wymieniaæ wiele cech...szczególnie liczy siê dla mnie inteligencja, silny charakter, to ¿e ten kto¶ ma swój cel do którego d±¿y...jakie¶ ambicje a nie ¿e ¿yje z dna na dzieñ, w sposób konsumpcyjny...potrafi czym¶ specyficznym do siebie przyci±gn±æ np. jakim¶ ciekawym hobby...no i oczywi¶cie liczy siê "to co¶" czego nie potrafiê okre¶liæ czasami jest to sposób poruszania siê, mo¿e spojrzenie...sama nie wiem...

#116 2007-05-03 11:51:15

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

Kropcia, ja wcale nie oceniam was miernie... Po prostu wychodze z za³o¿enia "strze¿onego Pan Bóg strze¿e" .
Uroda urod±. Fakt faktem, ze co tu sie oszukiwaæ, faceci chc± by ich druga po³ówka wygl±da³a ³adnie, ale jesli ona bedzie tylko ³adnie wygl±dac to to rozpadnie sie szybko.......
¿ycie z dnia na dzieñ i ambicje..... a wiesz ze mo¿na to po³±czyæ?? Ja uwazam ze jestem przyk³adem zycia z  dnia na dzieñ wraz z niez³ymi ambicjami Zlewanie wszystkeigo po koleji... to zupe³nie co¶ innego;)

Pozdrawiam
Lopez

#117 2007-05-03 12:58:53

Fallen Angel

worse than earlier

Punktów :   

Lopez nie przesadzaj z autoreklam± Koledze konkurencjê bêdziesz robi³

Pozdrawiam.

#118 2007-05-03 13:00:45

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

To na odpedzenie powem ze jestem dodatkowo niezno¶ny Ale ja ju¿ jestem nie do zdobycia, gdy¿ znalaz³em moze znó swego zahira...

A konkurencji nie robie zadnej, bo ja nie potrafie konkurowac

Wiec panie, która¶ jeszcze poda swój idea³ faceta??

Pozdrawiam
Lopez

#119 2007-05-03 20:25:25

Fallen Angel

worse than earlier

Punktów :   

Dziewczyny, nie wierzcie mu!!!
Niezno¶ny?? Mo¿e czasami trochê lubi podenerwowaæ ludzi . Znamy siê ju¿ od dobrych 5 lat, i to jest najlepszy dowód na to ¿e jeste¶ ca³kiem zno¶ny . Nie do zdobycia te¿ nie . A tym zahirem to siê nie przejmujcie, bo i tak jest normalny i woli dziewczyny .

Do dziewczyn:
Nie krêpujcie siê bo ucieka wam z przed nosa niez³y towar .

Pozdrawiam.

#120 2007-05-04 07:24:58

Kropcia

U¿ytkownik

9627696
Punktów :   

haha no to który z was przedstawi jeszcze swoja autoreklamê? czekamy na oferty

• Index
  •  » Offtopic
  •  » to teraz my sobie pogadajmy o ch³opakach

Stopka forum

RSS