Stare forum klasy IIM
Czyli typowy facet. Do pó¼na ogl±da telewizjê i uwielbia g³o¶n± (ciê¿k±?) muzykê. Nic tak nie odprê¿a jak Dream Evil albo jakie¶ akustyczne nutki.
Nie wiem tylko dlaczego dziewczyny nie rozpoczynaj± tu jakiej¶ dyskusji na temat facetów/ch³opaków/mê¿czyzn.
Bardziej g³o¶n± ni¿ ciê¿k±. Mo¿e dziewczyny z mat-fiza nie maj± czasu? zajmuj± sie domem czy cos w tym stylu. Moje humanowe kolezanki chyba bardziej sie udzielaja ;-)
worse than earlier
Panowie! Jak chcecie kontynuowaæ t± dyskusjê, to stwórzcie sobie jaki¶ oddzielny temat np. "rozmowy nie na temat" i tam siê przenie¶cie. Tutaj rozmawiamy o relacjach damsko-mêskich.
Pozdrawiam.
propo relacji damsko-mêskich...po ostatnich obserwacjach mojego otoczenia zastanawiam siê, dlaczego czêsto zdarza siê ¿e b³êdnie interpretujemy "sygna³y" osoby p³ci przeciwnej?Czasami po takiej b³êdnie ziterpretowanej informacji oczekujemy czego¶, jednak nastêpnie okazuje siê ¿e nasze oczekiwania nie zostan± spe³nione...nie chodzi mi tu tylko o kwestiê podobania siê czy te¿ mi³o¶ci ale równie¿ przyja¼ni...
worse than earlier
Zgadza siê, rozmowa potrafi za³atwiæ, wiêkszo¶æ nieporozumieñ, ale niestety niekiedy mo¿e je pog³êbiæ . Wszystko zale¿y, od tego, czy obie strony potrafi± i chc± ze sob± rozmawiaæ. Je¶li tak to ju¿ ponad po³owa sukcesu.
Pozdrawiam.
Idealny facet istnieje....co prawda go¶ci nie znam ale... podobno..
a tak na seriio.. nie ma ludzi idelanych. Kazdy z nas pope³nia b³êdy. £atwo nam jest wskazywac b³êdy innych a na w³asne nie baczymy........
nie szukajcie idea³ów....na serio nie istnieja. Szukajcie lepiej kogo¶,, kto jest najblizszy wam w przekonaniach.
Rozmowa...czasem rozmowa potrafi rozwi±zac problem, ale wg mnie czesciej trzeba pamietac, ze w uk³adach damsko meskich panuj± podobne zasady jak w przyja¼ni.... a jak mówi³ osio³ek...przyjaciele sobie wybaczaj±....
Du¿o ludzi dzi¶ zapomina na czym naley chyba budowac zwi±zek
Fundamenty to zaufanie ( no po porstu ani rusz, jak nie potrafisz ufac to na pewno nie uda ci sie wytrzymac z kims), wierno¶æ, wybacznie, dobrowolne poswiêcenie ( nie dzia³anie na zasadzie, ze WYMAGA sie go od kogo¶) no i ....wzajemne zrozumienie. Choæ coraz wiecej ludzi dzisiaj idzie w ¶lad gwiazd hollywood'dzkich i wi±¿e sie z kim¶, z kim po porstu dobrze siê bawi.....
Jako do¶wiadczenie po ostatnim zwi±zku moge rzuciæ co¶ na "stos" rad... wybaczajcie sobie... nie stawiajcie siebie zawsze jako ¶wiêtych.... me¿czyzna idealny nie istnieje...
(ale kobita te¿ )
Nawet mi nie mów o wybaczaniu. Ostatnie wydarzenia mnie dobijaj±.
Jak my¶licie, kto mocniej reaguje na informacjê o zerwaniu, koñcu zwi±zku? Facet czy Kobieta?
No có¿ phoenix, prawda boli...
sam nie mam dobrych do¶wiadczeñ z "wybaczaniem" ale cóz..... prawda prawd± i nie ma co sie oszukiwaæ.....
Wg mnie to nie zalezy od p³ci. To zale¿y tylko kto rzuca, a kto jest rzucanym i jak silnie by³o sie przywi±zanym do drugiej osoby. Inaczej tylko przezywa sie rozstanie ... ch³opak najczesciej zamyka sie w jakim¶ innym siwecei ( dzisiaj to najczesciej gry komputerowe) albo ucieka do starych kumpli.....