Stare forum klasy IIM
Te¿ to macie? Czêsto wstajê wcze¶niej w sobotê z zamiarem wyrobienia siê i cieszenie siê woln± niedziel±. Nigdy mi siê jeszcze nie uda³o. Zawsze znajdzie siê jaki¶ "bodziec", który oderwie mnie od nauki lub zadañ. Chyba muszê nad sob± popracowaæ, to raczej kwestia samozaparcia i motywacji.
Wstawac wczesnie w sobote?nieee. w sobote wstaje najwczesniej o 11:15.Pracuje nad uczeniem sie od 5 klasy i niezbyt wychodzi. dzis bodzcem do lenistwa jest to, ze blisko Ksiezyca cos mocno swieci, a ja nie wiem co to jest. czyzby Jowisz byl juz widoczny?
W szkole:
Kumpel - G³odny jestem...
Ja - Id¼ sobie bu³kê albo dro¿d¿ówkê kup...
Kumpel - Ale ja chcê makaron...
To tak na marginesie. Ale mi narobi³e¶ smaka na spaghetti (podkre¶li³o mi "smaka" - ort).
Uwielbiam je¶æ - ale wyznanie. No ja jako¶ nie kocham je¶æ, czêsto brakuje mi czasu aby spokojnie usi±¶æ i zje¶æ porz±dny obiad. Bywa tak, ¿e przez ca³y dzieñ funkcjonujê prawie wy³±cznie na bu³kach do PANA DARKA . No ale chyba takie ju¿ jest ¿ycie ucznia Wyspiana - zag³odzony, zabiedzony, znudzony, zmêczony, osaczony, opêtany/nawiedzony .
taaa...powinni¶my nosiæ tabliczki z napisem "kiedy¶ byli¶my normalni"
mi te¿ szczerze mówi±c brakuje czasu na jedzenie...czasami mog³abym je¶æ i je¶æ nawet zdarza³o siê 3 obiady dziennie+ kolacja+podwieczorek+¶niadanie+drugie ¶niadanie...a czasami...szczególnie jak kupa roboty...po prostu nic nie jem tylko herbatê albo wodê pijê bo jestem tak zaabsorbowana ¿e nie czujê g³odu...czasami ten brak poczucia g³odu nie wi±¿e siê z nawa³em zajêæ tylko jest to jaki¶ wstrêt do jedzenia i czasami tak 2-3 dni tylko na jakim¶ lekkim ¶niadaniu typu jogurt...nie wiem od czego to zale¿y...