Stare forum klasy IIM
Aquarius napisał:
nie wiem jak innych, ale mnie cholernie zelektryzowala informacja o kolejnej odkrytej ziemiopodobnej planecie ;-)
Nie no, ale genialnie! ciekawe czy ju¿ jest na tyle oziêbiona, ¿e nie ma na niej ¿ycia, czy s± tam jakie¶ humanoidy albo inne formy. Chocia¿ we wszechswiecie jest na pewno jeszcze duu¿o takich planet ziemiopodobnych.
worse than earlier
Witamy nowego u¿ytkownika. Je¶li jeszcze tego nie zrobi³e¶/zrobi³a¶, to zapoznaj siê z regulaminem.
Tak nawiasem, to je¶li tendencja siê utrzyma, to bêdzie wiêcej osób z humana ni¿ mat-fizu .
Too Tiki napisał:
Trzeba siê wzi±æ za forum matfiza, za ma³o tu u Was postów
Nie zapominaj tylko o punktach 2.3. oraz 2.4. (wraz z podpunktami) naszego regulaminu!!
Pozdrawiam.
Nie chodzi o ilo¶æ lecz o jako¶æ s³owa pisanego - my¶lê, ¿e nasze dyskusje s± znacznie bardziej warto¶ciowe ni¿ te prowadzone na forum humana (bez urazy). Nie mówiê tu o g³upiej grze w skojarzenia (bez urazy). Zachêcam jednak do pisania z sensem i na ró¿ne tematy... A postów ci u nasz dostatek.
PS. Dobija mnie twój avatar...
ciekawe posty s± ale forum nie zosta³o stworzone chyba tylko dla 5..6 u¿ytkowników, którzy biora czynny udzial w ¿yciu forum.??
Napisanie posta to jakie¶ 30-40sek..... chyba ze kto¶ wolno my¶li
NIe wiem jak wam, ale my¶lenie i podejmowanie decyzji u mnie trwa sekundy....... czasem u³amki sekund...
Nad tak± odpowiedzi± gdzie musze d³uuuuugo my¶leæ.... jak na razie tutaj moze 4 mo¿e 5 razy musia³em d³uzej pomy¶leæ, by odpowiedziec.......
Nie mówicie ze poruszamy tak strasznie trudne tematy skoro.... tego "poruszenia" nie widaæ
Phoenix napisał:
Nie chodzi o ilo¶æ lecz o jako¶æ s³owa pisanego - my¶lê, ¿e nasze dyskusje s± znacznie bardziej warto¶ciowe ni¿ te prowadzone na forum humana (bez urazy). Nie mówiê tu o g³upiej grze w skojarzenia (bez urazy). Zachêcam jednak do pisania z sensem i na ró¿ne tematy... A postów ci u nasz dostatek.
PS. Dobija mnie twój avatar...
1. Wasze dyskusje nie s± bardziej warto¶ciowe, zreszt± jak mo¿na wci±z rozmawiaæ o Regulaminie? Notabene, chcia³am zaznaczyæ, ¿e bardzo mnie dotkn±³ i zabola³ punkt szanownego Regulaminu nr 2.4.2, jako ¿e zasady ortograficzne sa dla mnie od zawsze wielk± Tajemnic±. Nie dyskryminujmy dyslektyków, nawet je¶li miedzy matfizem a humanem jest nieowyobra¿alna przepa¶æ.
2. Nie lubimy pisac z pozornym sensem, oj nie lubimy. Po co wam topic "rozmowy nie na temat" skoro wszystko ma byc na temat??
3. Postów dostatek? Ma³o...
Pozdrawiam serdecznie ;D
ps. prosze nie kompromitowaæ publicznie mojego avatara. Czy to jest zgodne z Regulaminem??
Moje gleboko przemyslane decyzje to te, ktore dotycza pieniedzy, a dokladniej kupna poszczegolnych rzeczy. Sprawa nie tyczy sie oczywiscie filmow na DVD, ktore kupuje hurtowo i bez wyrzutow sumienia ;-) Too, ostro zaczelas, oby tak dalej ;-)
PS: Bylem wlasnie zmuszony wrocic z keckiego kina, ktore raz na jakis czas sciaga ciekawy film. I Co? I g.wno! Odwolali seans z powodu jednej osoby w kinie (mnie ;-) ). Wstyd spolecznosci kecka, wstyd tak nie udzielac sie kulturalnie ;-)
worse than earlier
Too Tiki napisał:
jak mo¿na wci±z rozmawiaæ o Regulaminie?
My nie rozmawiamy o nim, ale przypominamy nowym u¿ytkownikom, o zapoznaniu siê z nim.
Too Tiki napisał:
Po co wam topic "rozmowy nie na temat" skoro wszystko ma byc na temat??
Je¶li powsta³, to znaczy, ¿e by³ potrzebny.
Too Tiki napisał:
ps. prosze nie kompromitowaæ publicznie mojego avatara. Czy to jest zgodne z Regulaminem??
Gdyby¶ przeczyta³a go, to wiedzia³aby¶, ¿e nie ma w nim zakazu wyra¿ania swoich opiniI publicznie.