Stare forum klasy IIM
Mnie siê wydaje ¿e moc nie jest najwa¿niejsza (nie mówiê ¿e nie jest wa¿na), bo przecie¿ w ¿adnym zespole gitarzysta nie gra na samym piecu, tylko gitarê ma pod³±czon± do pieca, a piec do wzmacniacza...A do takiego grania w domu i æwiczeñ, nie jest Ci potrzebna taka du¿a moc pieca (przynajmniej mnie siê tak wydaje) ...Zobacz sobie na ten piec- jest super, tylko cena beznadziejna - Marshall TSL-602...
Ja siê te¿ zaczynam rozgl±daæ poma³u za jakim¶ fajnym wzmacniaczem, tylko jeszcze nie jestem na nic konkretnego nastawiony i to jest najwiêkszy problem... Najbardziej sk³aniam siê ku jakiemu¶ cyfrowemu mikserowi i jakiej¶ porz±dnej koñcówce mocy, ale jeszcze nic takiego co by mi w 100% odpowiada³o nie znalaz³em...
Ostatnio edytowany przez Rafa³ (2007-04-08 10:16:22)
Cholera... Teraz to ju¿ autentycznie nie wiem co kupiæ... Na lew± rêkê nie ma w ogóle gitar - trzeba siê nie¼le naszukaæ aby znale¼æ cokolwiek - nie mówi±c ju¿ o jakich¶ wymaganiach klienta. Jedyna nadzieja w Zbyszku Ho³dysie i jego sklepie w Gdyni - podobno najlepiej wyposa¿ony sklep w Polsce... Liczê na ciebie Zbysiu .
http://www.mayones.pl/katalog.html?nazw … 0IV&menu=0
To ten mayones... Ale chyba jej nie kupiê .
No wed³ug mnie te gitarki by³y bardzo fajne...nie wiem jak siê ten sklep nazywa, ale jest on zaraz przy g³ównej drodze co biegnie przez Wadowice...Jak by¶ chcia³ to mo¿na by siê by³o tam przejechaæ...
G³ównie? Powiedzia³bym, ¿e nale¿y tylko do nas... No i teraz odrobinê do ciebie...
Ale nie widzê przed nim ¶wietlanej przysz³o¶ci - prawie nikt w naszej klasie i nikt z u¿ytkowników tego forum nie interesuje siê takimi zagadnieniami...
Po d³u¿szej przerwie w tym w±tku, przyda³o by siê go przywróciæ do ¿ycia... Po d³ugich oczekiwaniach dotar³a do Ciebie ta upragniona przesy³ka....a w niej....Twój upragniony Ibanez No i co powiesz o Twoim nowym nabytku??