Stare forum klasy IIM
Mnie się wydaje że moc nie jest najważniejsza (nie mówię że nie jest ważna), bo przecież w żadnym zespole gitarzysta nie gra na samym piecu, tylko gitarę ma podłączoną do pieca, a piec do wzmacniacza...A do takiego grania w domu i ćwiczeń, nie jest Ci potrzebna taka duża moc pieca (przynajmniej mnie się tak wydaje) ...Zobacz sobie na ten piec- jest super, tylko cena beznadziejna - Marshall TSL-602...
Ja się też zaczynam rozglądać pomału za jakimś fajnym wzmacniaczem, tylko jeszcze nie jestem na nic konkretnego nastawiony i to jest największy problem... Najbardziej skłaniam się ku jakiemuś cyfrowemu mikserowi i jakiejś porządnej końcówce mocy, ale jeszcze nic takiego co by mi w 100% odpowiadało nie znalazłem...
Ostatnio edytowany przez Rafał (2007-04-08 10:16:22)
Cholera... Teraz to już autentycznie nie wiem co kupić... Na lewą rękę nie ma w ogóle gitar - trzeba się nieźle naszukać aby znaleźć cokolwiek - nie mówiąc już o jakichś wymaganiach klienta. Jedyna nadzieja w Zbyszku Hołdysie i jego sklepie w Gdyni - podobno najlepiej wyposażony sklep w Polsce... Liczę na ciebie Zbysiu .
http://www.mayones.pl/katalog.html?nazw … 0IV&menu=0
To ten mayones... Ale chyba jej nie kupię .
Głównie? Powiedziałbym, że należy tylko do nas... No i teraz odrobinę do ciebie...
Ale nie widzę przed nim świetlanej przyszłości - prawie nikt w naszej klasie i nikt z użytkowników tego forum nie interesuje się takimi zagadnieniami...
Po dłuższej przerwie w tym wątku, przydało by się go przywrócić do życia... Po długich oczekiwaniach dotarła do Ciebie ta upragniona przesyłka....a w niej....Twój upragniony Ibanez No i co powiesz o Twoim nowym nabytku??