Stare forum klasy IIM
Nie s±dzê, by przyzwyczajenie by³o w stanie zespoliæ na 20 lat. Gdyby to by³o takie p³ytkie, to dzi¶ w ogóle nie by³oby sta³ych zwi±zków. To jest moje zdanie na ten temat, czyli zgadzam siê z moim przedmówc± ;D
worse than earlier
A mo¿e Ty Phoenix napiszesz co¶ o swoim typie dziewczyny/kobiety, je¶li oczywi¶cie jeste¶ facetem .
Pozdrawiam.
tak siê sk³ada, ¿e jestem facetem...
mam 17 lat i chodzê z wami do klasy...
je¶li chodzi o mój typ... mo¿e nie bêdê o tym "jeszcze" pisa³... porozmawiaæ w szkole, w cztery oczy...
niech ¿yje b³oga anonimowo¶æ
worse than earlier
Widaæ jeszcze nic o nas nie wiesz.
Pozdrawiam.
to chyba logiczne, ¿e bêdziemy dyskutowaæ na ró¿ne tematy... zwróæ jednak uwagê, ¿e nie mówimy tu o jakich¶ sprawach osobistych, nie padaj± imiona i nazwiska konkretnych osób... prowadzimy tutaj dyskusjê zahaczaj±c± o zagadnienia bardzo ogólne o dotycz±c± nie bezpo¶rednio osoby pisz±cego ale (tak mi siê wydajê) ka¿dego faceta w tym jak¿e trudnym wieku...
ania siê odezwa³a i od razu pyskuje...
Aniu, jesli Ci temat nie pasuje za³ó¿ analogiczny... Z chêci± wpadnê
PS. Mnie za³o¿yæ nie wypada
worse than earlier
Ja na waszym miejscu dziewczyny skusi³bym siê na taki temat . Bêdzie jeszcze do tego okazja zaprosiæ resztê ¿eñskiej czê¶ci naszej klasy do wspólnej dyskusji .
Pozdrawiam.
wspólna dyskusja... ¶wietna sprawa... tylko one jako¶ nie s± specjalnie chêtne... i to mnie w³a¶nie boli...
a wydawaæ by siê mog³o, ¿e to kobiety s± bardziej rozmowne i plotkarskie... a tu proszê... sami faceci prawie...
i mrs ghost te¿ ostatnio zamilknê³a...
worse than earlier
Mi równie¿ jest smutno na my¶l, ¿e bardzo du¿a czê¶æ naszej wspania³ej jedenastki nie chce siê przy³±czyæ do nas .
Jednak nie mogê siê zgodziæ z tym:
Phoenix napisał:
i mrs ghost te¿ ostatnio zamilknê³a...
napisa³a plan wycieczki .
Pozdrawiam.
hmm ja mam pewien plan odno¶nie tych "babskich" ploteczek ale muszê jeszcze trochê nad tym pomy¶leæ, ¿eby ¶ci±gn±æ tutaj jak najwiêksz± liczbê dziewczyn no i wykombinowaæ trochê czasu a ostatnio z tym to kiepsko...
worse than earlier
Je¶li realizacja tego pomys³u bêdzie wymaga³a "sprowadzenia" wiêkszej ilo¶ci osób to jestem za . Bêdzie mi³o je¶li uda Ci siê przekonaæ jeszcze parê dziewczyn aby do³±czy³y do naszego grona. Tylko czego¶ nie zmalujcie .
Pozdrawiam.
zapro¶ wszystkie swoje kumpele... nie tylko z naszej klasy .
je¶li tylko maj± co¶ ciekawego/nie ciekawego do powiedzenia, to bardzo nas ucieszy ich tu obecno¶æ...
mo¿e wyjawisz chocia¿ co to za pomys³... je¶li bêdziemy tylko w stanie, pomo¿emy...
wiesz przecie¿, ¿e Upad³y ma chody u Admina ...
to by³ list adresowany do mrs ghost...