Forum klasy II M z Wyspiana

Stare forum klasy IIM

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2007-03-28 12:40:31

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

Dylemat...

Tak siê zastanawiam czy nie zaprosiæ na to forum nauczycieli... no wiecie, ich opinie by³yby ca³kiem ciekawe. Trzeba to przedyskutowaæ. Piszcie co o tym s±dzicie. Ja jestem jak najbardziej "ZA" !!

Mile by³yby te¿ widziane osoby nie zwi±zane z naszym otoczeniem. Podrzucajcie adres tej strony ka¿demu, kogo uwa¿acie za "godnego". Nie wa¿ne w jakim jest wieku i do jakiej szko³y chodzi. Byle tylko mia³ co¶ ciekawego do powiedzenia, a raczej napisania.

Co wy na to, ¿eby zaprosiæ forumowiczów z "Tawerny RPG" ? Je¶li was tam jeszcze nie by³o to nawet nie wiecie co stracili¶cie.

Skomentujcie to...

Ostatnio edytowany przez Phoenix (2007-03-28 12:43:40)

#2 2007-03-28 12:54:03

jezyk_pl

PeeRZet ;]

6337836
Punktów :   

Re: Dylemat...

Ja osobi¶cie bêde ciut skrêpowany przy nauczycielach,ale je¶li bêd± to i tak pisywaæ tu bêdê Wiêc niech zale¿y to od innych forumowiczów. A co do reszty, je¶li maj± co¶ do napisania, to niech przybywaj±

"Dr¿ê o ten ¶wiat, gdy pomy¶lê, ¿e Bóg jest sprawiedliwy..."

[img]http://img402.imageshack.us/img402/8845/userbar189411by4.gif[/img]

#3 2007-03-28 13:36:55

Fallen Angel

worse than earlier

SkÄ…d: from hell
Punktów :   

Pomys³ do¶æ odwa¿ny.
Je¶li chodzi o nauczycieli to nie jestem przeciwko. W koñcu (chyba) nie znaj± naszych nicków, wiêc nie powinno byæ zbyt du¿ego skrêpowania. Ale nie s±dzê, aby jaki¶ nauczyciel zechcia³ siê w³±czyæ w nasze dyskusje. Jakby nie patrz±c jeste¶my dla nich band± dzieciaków.
Co do spraszania kogo siê da, nie mo¿na nikomu tego zabroniæ, zgodnie z punktem 1.1. regulaminu forum. Uwa¿am, ¿e  zapraszanie osób maj±cych co¶ konkretnego do powiedzenia bêdzie mile widziane .

Pozdrawiam.

-----------------------------------------
http://r2.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35015 <--- ZAPRASZAM :]

#4 2007-03-28 15:38:33

Ucho

SkÄ…d: ***
Punktów :   

Ja te¿ nie mam nic przeciwko nauczycielom (chocia¿ mój nick jest znany w ca³ej szkole, tak¿e przez nauczycieli). Jednak podobnie jak Fallen nie wydaje mi siê ¿eby którykolwiek z nich mia³ na to ochotê. Pan Czerwiñski nie ma nawet czasu napisaæ opinii, a co tu dopiero mówiæ o pogawêdkach z nami. Je¶li chodzi o osoby z zewn±trz to jak najbardziej. Mamy siê przecie¿ czym pochwaliæ
Meee, pozdrawiam!

........................................................................
musimy ¿eglowaæ, nie musimy ¿yæ...

#5 2007-03-28 16:09:45

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

Co prawda to prawda. Jako¶ nie wyobra¿am sobie postów autorstwa pana Wysogl±da albo pani Wadowskiej (Bo¿e Daj). Nie my¶le³em tu o pogawêdkach ale raczej o powa¿nych, d³ugodystansowych dyskusjach. A je¶li chodzi o forumowiczów-przyjació³ z innych forów? Mo¿na daæ im znaæ, ¿e istnieje co¶ takiego jak ta strona i zachêciæ do dyskusji.

A tak na marginesie... Widzieli¶cie forum humana? To wstrêtny plagiat... Kilka naszych pomys³ów siê tam znalaz³o... Zreszt± obejrzyjcie i opiszcie wasze wra¿enia...
http://www.humanwymiata.fora.pl/

Stopka forum

RSS