Stare forum klasy IIM
No to ideą tego temu jest wpisywanie co kto lubi ostatnio grać na jakimś instrumenice. Piszcie wszystko, a my będziemy to krytykować i oceniać. Mogę powiedzieć tylko tyle, że ostanio z Qbą testujemy Claptona, ale on to ma takie fazy, że nie wiadomo co mu się będzie podobało jutro :-). Wiem tylko tyle, że przy "Tears to heaven" zatrzyma sie trochę dłużej. A ja...... nie wiem może miesiąc i w końcu uda się mi to zagrać "prawie" jak Ericowi. Szkoda, że mam tak mało czasu i nie mogę się poświęcić więcej :-(.
ostatnio zwiesiłem się na cleptonie... layla i tears in heaven... layla jest naprawdę hardcorowa... masz to na tabach na tym DVD który ci dałem... poszykaj sobie... świetne opracowanie...
proponuję każdemu gitarzyście spróbować swoich sił z "nothing else matters" metallici... w razie czego służę pomocą... ja cały utwór mam opanowany... łącznie z końcowym solo kirka hametta
dżodżo - do dzieła...
To się kiedyś umówimy odnośnie tegeo "nothing else matters", tylko go przelece w całości, bo narazie zatrzymałem się na samym intro.
to jest utworek bardzo prosty... ale efektowny... to nie ulega wątpliwości... musimy kiedyś zrobić coś w duecie... ja proponuję tears of the dragon brusa dickinsona... świetna rzecz... i wcale nie trudna... albo wrony piotra roguckiego... poezja śpiewana...
dżodżo... nie uwierzysz... znalazłem świetnego taba do tears in heaven... z tymi wszystkimi slaidami i przejściami ładnymi... daj maila to ci poślę...
metallica rządzi...
Ostatnio edytowany przez Qba (2007-02-26 07:06:43)
dżodżo... nie wiem czy interesuję cię muzyka orientalna... napisz...
mam fajne nuty... ale naprawdę hardcorowe... i bez tabów...
określ co cię interesuje ??? mam ostatnio mnóstwo nutek w domu... jak coś to daj znać...
Ach, ten mój talent muzyczny... Ostatnio jak chwyciłem za gitarę, to pod okno zleciały mi się wszystkie koty z okolicy