Stare forum klasy IIM
Tak wiemy. Podaje dokładne dane: Stylowa godzina 6. Zapraszamy.
worse than earlier
Specjalnie dla Anka:
Jak wynika z zeznań Huga, rozpoczęcie odbędzie się dnia 3 września 2007r. tj. poniedziałek, o godzinie 9.00.
zadowolona/y ??
Pozdrawiam.
edit by Hugo:
//musiałem to zrobić
Nie no mnie trafi zaraz...dlaczego nie umiecie odmieniać rzeczownika "Hugo" Porozmawiam z prof. Kajtą chyba Hugo normalnie się odmienia:
Hugo, Huga, Hogowi,
edit Fallen:
po co te nerwy, zrobiłem to z pełną premedytacją, nie wiem, czy zauważyłeś, ale nick "Anka" również nie odmieniłem
ps. jeśli edytujesz czyjś post, grzecznie jest się podpisać
Pozdrawiam.
No więc spaceruję sobie i widzę HUGA. Podchodzę - tak, to rzeczywiście HUGO. I daję w gębę HUGOWI... ZADOWOLONY ?
PS. Paniki w to nie mieszaj bracie
Ostatnio edytowany przez Phoenix (2007-09-02 09:49:26)
worse than earlier
Odmiana genialna . Pani profesor powinna się spodobać.
Tak nawiasem, to można by stworzyć całą historyjkę tego typu .
Zakładamy nowy wątek ??
Pozdrawiam.
worse than earlier
Założę się, że 11 osób z klasy na pewno nie przyjdzie w garnikach .
Jeśli chodzi o mnie, to penie przywdzieję taki fajniutki, czarniutki (+5 do wszystkich umiejętności )
Pozdrawiam.
Sorry ale zamknęliście mi wątek, a ja chciałem jeszcze coś napisać. Wiem że jestem wredny, że to robię.
Po pierwsze chciałem was uświadomić, że Anka nie pytała się przecież o rozpoczęcie roku szkolnego, tylko o rozpoczęcie roku w poniedziałek. No więc Aniu mówię ci, że rozpoczęcie roku w poniedziałek będzie dopiero w 2018 roku - zapewne o północy. Musisz poczekać.
Po drugie widzę, że nawet nasze forum jest ściśle kontrolowane (Chodzi mi o te dopiski moderatorów i adminów). Nie żebym coś mówił, ale czy nasze forum też podlega inwigilacji braci Kaczyńskich?? To może ja już więcej nie powinienem tutaj przychodzić, bo bez sensu jak ktoś ma zamiar poprawiać moje posty i tworzyć własny scenariusz forum. To, że w państwie mamy tragedię narodową nie znaczy, że musimy ją mieć także na forum. Myślę, że jednak coś się tutaj zmieni.
Pozdrawiam,
Don S. Corleone