Stare forum klasy IIM
Ch³opczyku... Gitara sprawuje siê rewelacyjnie. Tylko nie mam niestety ¿adnego wzmaka wiêc moja moja ocena mo¿e nie oddawaæ rzeczywistego brzmienia tej gitary (Ibanez RG370 DXL). Cieszê siê tym bardziej, ¿e wiem ile starañ i potu w³o¿y³em w jej zdobycie. Jeszcze tylko wzmacniacz (mam na oku Feneder 100W - co o tym my¶lisz) i mo¿na wywijaæ.
PS. Kabel odbiera znakomicie. Mocniejszy d¼wiêk i w koñcu nic nie trzeszczy
...no to cieszê siê ch³opczyku ¿e mog³em Ci jako¶ pomóc...je¶li chodzi o takie rzeczy o polecam siê na przysz³o¶æ ;p;p;p
Teraz trzymam kciuki za to, aby uda³o Ci siê dorobiæ tego pieca i ju¿ bêdzie full wypas... ) POZDRAWIAM
worse than earlier
Nie przejmuj siê Phoenix. Zdanie Anki jest ju¿ niedorzeczno¶ci± od pierwszego s³owa. Zwrócili¶cie uwagê co ona tam napisa³a?? S³owo "my¶lê" w jej przypadku to przecie¿ jedna wielka abstrakcja
Pozdrawiam.
worse than earlier
A jak . Przecie¿ ju¿ sam temat w±tku BRZMI zachêcaj±co do podyskutowania .
Pozdrawiam.
Sorry Fallen. Chyba rzeczywi¶cie trochê siê zagalopowali¶my. Natomiast je¶li chodzi o ten w±tek proponujê go zamkn±æ a tê dyskusjê przenie¶æ do jakiego¶ innego w±tku Wyczerpali¶my ju¿ chyba ogó³ zagadnienia "BRZMIENIE" - nie uwa¿acie?
worse than earlier
I ¿eby mi to by³o ostatni raz .
Zaproponuj jaki¶ temacik (nie chce mi siê samemu wymy¶laæ ) to przeniosê posty (od #33) do niego i tam bêdziemy kontynuowaæ "dyskusjê"
Pozdrawiam.