Stare forum klasy IIM
Dochodzą nas ostatnio sluchy ze ktos chce nas oposcic , a kilka osob chce sie do nas dolaczyc. Wiecie cos wiecej na ten temat ? Co sadzicie o zmianie naszego składu ?
Ostatnio edytowany przez Anka (2007-06-13 14:43:58)
Hmmm... Szczerze mówiąc nasz obecny skład mi się podoba i szkoda by było gdyby nas ktoś opuścił... A jeśli chodzi o przybycie nowych osobników, to żałuję niesamowicie, że nie są to dziewczyny... W każdym razie ja zostaję, dlatego nie musicie się niczym przejmować...
Hehe... Oczywiście że mi wystarczacie i ciesze się że chodzę do klasy z tą wspaniałą jedenastką , ale piękna nigdy za wiele...
worse than earlier
Uważam, że nasza klasa dość dobrze się zgrała. Dokładanie do nas kogokolwiek byłoby ogromnym błędem.
Pozdrawiam.
worse than earlier
Anka napisał:
Co sadzicie o zmianie naszego składu ?
Tylko odpowiedziałem na pytanie Anki.
Pozdrawiam.
Ja zgadzam się z przedmówcą. Ktoś chce sie do nas przepisać , bo zmieniły się mu plany odnośnie matury (chyba...), a my go tak odrzucamy. To nie jest za bardzo miłe. A nasze protesty i tak chyba na nic się zdadzą. Tak mi sie wydaje...
Trzeba uszanować decyzję tych ludzi... Ciekawy jakbyście się poczuli w takiej sytuacji. Zmieniacie klasę a nowe środowisko protestuje przeciwko wam... Paranoja jakaś.
worse than earlier
Uważam, że to co robią te osoby świadczy tylko i wyłącznie o nich.
Po pierwsze nie potrafią się określić. W momencie wyboru profilu powinni poważnie się zastanowić, czy są ścisłowcami, czy nie. W końcu na podjęcie decyzji mieli bardzo dużo czasu (rok dłużej w porównaniu z osobami z przed "reformy oświaty")
Po drugie nie są konsekwentne w podejmowaniu decyzji. Jeśli już zdecydowali się na dany profil powinni liczyć się z konsekwencjami. Taka zmiana oznacza dla nich stracony rok.
Po trzecie wraz ze wzrostem ilości uczniów w klasie spada jej poziom. Nasza klasa już jest liczna, co utrudnia efektywną naukę, a co dopiero po dopisaniu do nas dodatkowo 2 osób Dlaczego na przykład profesjonalne szkoły językowe posiadają klasy nie liczniejsze niż 12-15 osób??
Dlatego jestem przeciwny takim zmianom i nic, ani nikt nie zmieni mojego zdania na ten temat..
edit Fallen:
Mam do was pytanko. Nie wiecie może na pewno o ile osób zwiększy się nasz skład od września?? Jeszcze gdyby ktoś miał informacje jak się nazywają te osoby, to apeluję do niej o podzielenie się nią z nami (tylko nie piszcie, że Hugo do nas dołącza, bo o tym już wiemy
)
Pozdrawiam.