Stare forum klasy IIM
No to ide± tego temu jest wpisywanie co kto lubi ostatnio graæ na jakim¶ instrumenice. Piszcie wszystko, a my bêdziemy to krytykowaæ i oceniaæ. Mogê powiedzieæ tylko tyle, ¿e ostanio z Qb± testujemy Claptona, ale on to ma takie fazy, ¿e nie wiadomo co mu siê bêdzie podoba³o jutro :-). Wiem tylko tyle, ¿e przy "Tears to heaven" zatrzyma sie trochê d³u¿ej. A ja...... nie wiem mo¿e miesi±c i w koñcu uda siê mi to zagraæ "prawie" jak Ericowi. Szkoda, ¿e mam tak ma³o czasu i nie mogê siê po¶wiêciæ wiêcej :-(.
ostatnio zwiesi³em siê na cleptonie... layla i tears in heaven... layla jest naprawdê hardcorowa... masz to na tabach na tym DVD który ci da³em... poszykaj sobie... ¶wietne opracowanie...
proponujê ka¿demu gitarzy¶cie spróbowaæ swoich si³ z "nothing else matters" metallici... w razie czego s³u¿ê pomoc±... ja ca³y utwór mam opanowany... ³±cznie z koñcowym solo kirka hametta
d¿od¿o - do dzie³a...
To siê kiedy¶ umówimy odno¶nie tegeo "nothing else matters", tylko go przelece w ca³o¶ci, bo narazie zatrzyma³em siê na samym intro.
to jest utworek bardzo prosty... ale efektowny... to nie ulega w±tpliwo¶ci... musimy kiedy¶ zrobiæ co¶ w duecie... ja proponujê tears of the dragon brusa dickinsona... ¶wietna rzecz... i wcale nie trudna... albo wrony piotra roguckiego... poezja ¶piewana...
d¿od¿o... nie uwierzysz... znalaz³em ¶wietnego taba do tears in heaven... z tymi wszystkimi slaidami i przej¶ciami ³adnymi... daj maila to ci po¶lê...
metallica rz±dzi...
Ostatnio edytowany przez Qba (2007-02-26 07:06:43)
d¿od¿o... nie wiem czy interesujê ciê muzyka orientalna... napisz...
mam fajne nuty... ale naprawdê hardcorowe... i bez tabów...
okre¶l co ciê interesuje ??? mam ostatnio mnóstwo nutek w domu... jak co¶ to daj znaæ...
Ach, ten mój talent muzyczny... Ostatnio jak chwyci³em za gitarê, to pod okno zlecia³y mi siê wszystkie koty z okolicy