Stare forum klasy IIM
co s±dzicie o naszej klasie po remoncie? Ja uwa¿am ¿e jest do "kitu". Po pierwsze chcia³bym pogratulowaæ osobie, która dobiera³a kolory ¶cian. Teraz nawet nie mogê siê skupiæ na lekcji, bo mnie rozpraszaj±. Wydaje mi siê, ¿e ¿ó³te ¶ciany (takie by³y przedtem) pozwala³y uczniowi pobudziæ jego wyobra¼niê i lepiej zrozumieæ literaturê przerabian± na lekcji. A teraz modlê siê, ¿eby wyj¶æ ¿ywym po 2h polskiego, bo stê¿enie toksycznych rozpuszczalników w tej klasie przekracza 50%. Jeszcze chcia³em dodaæ to, ¿e ostatnio w naszej szkole wszystko stawia siê na ilo¶æ, a nie na jako¶æ! Ja tego poprostu nie rozumiem! Bo co zrobiæ z litrem farby, która zosta³a nie wykorzystana do zamierzonego celu? Najlepiej pomalowaæ co¶ innego! Ale, ¿eby pomy¶leæ o wzglêdach estetycznych - trudno. Nie wszyscy maj± taki gust ja ja! ;-)
worse than earlier
Nie do koñca siê z wami zgodzê. Mo¿e smród jest ale to jest raczej normalne po malowaniu lamperii. W koñcu wiecznie ¶mierdzieæ tam nie bêdzie . A kolory nadaj± mroczny klimat klasie . Mnie siê podoba .
Mo¿na powiedzieæ, ¿e to klimat GROBOWO-RELIGIJNY... co¶ dla Fallen Angel... a w³a¶nie... zgin±³ mi ostatnio kotek i znalaz³em go w szkole jak go angel zjada³... wiêc ostro¿nie z tym kolesiem... bo to w ogóle PATOLOGIA... no ale bywa...
a je¶li chodzi o nasz± "now±" klasê to szkoda s³ów... mi siê najbardziej po remoncie podoba ró¿ ko³o pokoju nauczycielskiego i ta dziwna zas³ona w auli... ale ogólnie spoko...
worse than earlier
Zgadzam siê ten ró¿ jest genialny, a ta ¶ciana w auli nie wiadomo na co komu .
Co do kotka to nie moja wina ze go sobie nie przypilnowa³e¶, a tak nawiasem to jada³em lepsze . I uwa¿am ze od czasu do czasu nie zaszkodzi przegry¼ sobie jakiego¶ cota . Najlepiej smakuj± na czarnych mszach
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Fallen Angel (2007-02-13 23:04:16)
nie wiem co siê z tob± dzieje... wracaj do mozarta... najlepszy jest ten znany utwór... jak to sz³o...
taki dadadadadam dadadadadam dadadadadadadadadadatadidam... kojarzysz ?
jak go bêdziesz mia³ na mp3 to mi wy¶lij
worse than earlier
d¿od¿o, mo¿e teraz siê wypowiesz na temat klasy, bo juz przesta³o ¶mierdzieæ
A co my¶licie o naszym wspania³ym nabytku, najnowszym cudzie techniki, jakim niew±tpliwie jest rzutnik?? :-)
hm... rzutnik... no niew±tpliwie "cud techniki"... ale ograniczê siê tylko do pozytywnie nastrajaj±cego cytatu z Pana Tadeusza... "urra"... jak krzyczeli moskale...
Mi brakuje tego napisu z Boskiej Komedii Dantego jak wchodzi³ do piekie³!
worse than earlier
"TY, KTÓRY TU WCHODZISZ PO¯EGNAJ SIÊ Z NADZIEJ¡"
Jestem jak najbardziej za tym, ¿eby to wydrukowaæ i przykleiæ na drzwi
poszaleli¶cie... ?! I tak mam my¶li samobójcze przekraczaj±c próg tej klasy... uspokójcie siê !!
ale ta klasa nie wygl±da tak najgorzej w sumie... to ci±gle szko³a i nie mo¿emy stawiaæ tak du¿ych wymagañ...
swoj± drog± jaskrawo zielone ¶ciany ³adnie bêd± pasowaæ... co wy na to ??
worse than earlier
Qbu¶, Ty mi tutaj nie wprowadzaj toposu zielonej ³±ki . Kolor sali powinien odzwierciedlaæ nastrój panuj±cy na lekcjach, oraz powinien siê kojarzyæ z przedmiotem jaki jest w niej wyk³adany . Klimat musi byæ . Ja 13 widzê tak: "lejek o sto¿kowatym kszta³cie..." w kolorze piek³a ]:-D my¶lê, ze reszty nie muszê t³umaczyæ
Pozdrawiam.
Bym zapomina³. Wydawa³o mi siê, ¿e sk³adali¶my siê na zakup DVD do naszej klasy. To wtedy mówi³em, ¿eby lepiej kupili rzutnik, a nie tam jakie¶ DVD. Ale proszê Pani to nie ten wiek! Ja proponowa³em wspó³czesny rzutnik - taki który mo¿na np. pod³±czyæ do komputera.
teraz to ju¿ za pó¼no d¿od¿o... trzeba by³o my¶leæ wcze¶niej a nie teraz krytykowaæ... DVD te¿ siê przyda...
kolejnym zakupem powinien byæ laptop... ale tu z kolei nie mamy rzutnika do niego... no... chyba rzeczywi¶cie b³±d...
Ja tam laptopa bym nie chcia³, bo tylko pani by mog³a z niego korzystaæ :-(. Ale takie ma³e radyjko to by siê przyda³o. Odrazu by siê lepiej uczy³o, a no z wiadomo¶ciami byliby¶my na bierz±co!