Stare forum klasy IIM
Witam was czule...nadesz³a ta magiczna pora bym wst±pi³ w to pozaziemskie forum... D¿od¿o masz ca³kowit± racjê co do zakupu takiego radyjka, mogliby¶my sobie wys³uchaæ wiadomo¶ci i najnowszych aktualizacji ministra Romana G. .....no a pozatym Nwes, (znany równie¿ jako ten z najni¿szego piêtra Dantejskiego piek³a- czyli Judasz), nie musia³ by nam t³umaczyæ na czym polega "amnestia", gdy¿ takie radio umo¿liwi³o by nam ¶ledzenie choæby tej sprawy na bie¿±co...
Ostatnio edytowany przez agent007 (2007-02-23 18:26:30)
je¶li nie sprawia ci to problemu to siê ujawnij... to w koñcu klasowe forum... a ja, d¿od¿o i fallenangel ju¿ siê znamy... wiêc je¶li masz jakie¶ ciekawe propozycje albo tematy do serdecznie zapraszam ( w imieniu naszej boskiej trójki)
.......a jest to konieczne bym siê przedstawia³?? spróbuj siê domy¶liæ je¶li musisz, a je¶li nie to niech to pozostanie moj± tajemnic± kim ja jestem ale nie bój siê.....znasz mnie i to do¶æ dobrze
Ostatnio edytowany przez agent007 (2007-02-23 20:32:15)
worse than earlier
Nareszcie odezwa³ siê kto¶ nowy . To dobrze, bo powoli robi³o siê tu nudno .
Qba napisał:
serdecznie zapraszam ( w imieniu naszej boskiej trójki)
Qbu¶ jeszcze jedna taka wpadka a dostaniesz ujemne punkty. Mia³e¶ napisaæ: w imieniu naszej diabelskiej trójki . ]:-D
Pozdrawiam
wybacz... ale nie jestem a¿ taki z gruntu z³y jak ty... a ten 007 to kto ?? to forum klasowe i wszyscy siê znaj±...
i kaleka nawet charakterystycznego avatara nie ma...
worse than earlier
Nie chcê pisaæ imieniem i nazwiskiem tutaj, bo ta osoba na pewno by siê zdenerwowa³a. Wiem co¶ o tym .
O ile siê nie mylê to jest to dziewczyna, a ksywkê zaczerpnê³a z lekcji matematyki .
Je¶li siê mylê to proszê mnie poprawiæ .
To siê chyba nazywa: "szpieg angielski, w komunistycznej Rosji"
Wiecie co? Zostawmy "szpiega" w spokoju, bo on tak czy tak nic nie wnosi do naszego forum, poza tym, ¿e robi bajzel!
proponujê zamkn±æ ten temat, poniewa¿ ta dyskusja nie prowadzi do niczego konstruktywnego...
zapraszam do dzia³u o fantasy, muzyce, kinematografii...
tam odbywaj± siê interesuj±ce jak dla mnie rozmowy... a to tutaj to dno... nic tylko krytykujemy... a przecie¿ ¿ycie jest (a raczej bywa) piêkne...
worse than earlier
Zgadzam siê z Qb±. Mieli¶my tutaj pisaæ o naszej przecudnej sali .
do szpiega:
jak to jest ten zabójczy nick to niech mnie kaczka kopnie .