Stare forum klasy IIM
Dochodz± nas ostatnio sluchy ze ktos chce nas oposcic , a kilka osob chce sie do nas dolaczyc. Wiecie cos wiecej na ten temat ? Co sadzicie o zmianie naszego sk³adu ?
Ostatnio edytowany przez Anka (2007-06-13 14:43:58)
Hmmm... Szczerze mówi±c nasz obecny sk³ad mi siê podoba i szkoda by by³o gdyby nas kto¶ opu¶ci³... A je¶li chodzi o przybycie nowych osobników, to ¿a³ujê niesamowicie, ¿e nie s± to dziewczyny... W ka¿dym razie ja zostajê, dlatego nie musicie siê niczym przejmowaæ...
Hehe... Oczywi¶cie ¿e mi wystarczacie i ciesze siê ¿e chodzê do klasy z t± wspania³± jedenastk± , ale piêkna nigdy za wiele...
worse than earlier
Uwa¿am, ¿e nasza klasa do¶æ dobrze siê zgra³a. Dok³adanie do nas kogokolwiek by³oby ogromnym b³êdem.
Pozdrawiam.
worse than earlier
Anka napisał:
Co sadzicie o zmianie naszego sk³adu ?
Tylko odpowiedzia³em na pytanie Anki.
Pozdrawiam.
Ja zgadzam siê z przedmówc±. Kto¶ chce sie do nas przepisaæ , bo zmieni³y siê mu plany odno¶nie matury (chyba...), a my go tak odrzucamy. To nie jest za bardzo mi³e. A nasze protesty i tak chyba na nic siê zdadz±. Tak mi sie wydaje...
Trzeba uszanowaæ decyzjê tych ludzi... Ciekawy jakby¶cie siê poczuli w takiej sytuacji. Zmieniacie klasê a nowe ¶rodowisko protestuje przeciwko wam... Paranoja jaka¶.
worse than earlier
Uwa¿am, ¿e to co robi± te osoby ¶wiadczy tylko i wy³±cznie o nich.
Po pierwsze nie potrafi± siê okre¶liæ. W momencie wyboru profilu powinni powa¿nie siê zastanowiæ, czy s± ¶cis³owcami, czy nie. W koñcu na podjêcie decyzji mieli bardzo du¿o czasu (rok d³u¿ej w porównaniu z osobami z przed "reformy o¶wiaty")
Po drugie nie s± konsekwentne w podejmowaniu decyzji. Je¶li ju¿ zdecydowali siê na dany profil powinni liczyæ siê z konsekwencjami. Taka zmiana oznacza dla nich stracony rok.
Po trzecie wraz ze wzrostem ilo¶ci uczniów w klasie spada jej poziom. Nasza klasa ju¿ jest liczna, co utrudnia efektywn± naukê, a co dopiero po dopisaniu do nas dodatkowo 2 osób Dlaczego na przyk³ad profesjonalne szko³y jêzykowe posiadaj± klasy nie liczniejsze ni¿ 12-15 osób??
Dlatego jestem przeciwny takim zmianom i nic, ani nikt nie zmieni mojego zdania na ten temat..
edit Fallen:
Mam do was pytanko. Nie wiecie mo¿e na pewno o ile osób zwiêkszy siê nasz sk³ad od wrze¶nia?? Jeszcze gdyby kto¶ mia³ informacje jak siê nazywaj± te osoby, to apelujê do niej o podzielenie siê ni± z nami (tylko nie piszcie, ¿e Hugo do nas do³±cza, bo o tym ju¿ wiemy )
Pozdrawiam.