Forum klasy II M z Wyspiana

Stare forum klasy IIM

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2007-05-03 14:53:15

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
SkÄ…d: FROM NITRIC ACID
Punktów :   

Future.....

Niby jestescie juz jedn± nog± w II klasie LO a zda³oby sie ju¿ pomy¶lec do czego sie przyk³adaæ i gdzie sie wybrac po LO;)

Wiêc jak planujecie ?? Gdzie sie wybieracie na studia?? A mo¿e do woja??

Pozdrawiam
Lopez

"G³odny t³um modli³ siê bym spad³..ka¿dy z nich chcia³ ¶ciagn±æ mnie w dó³....."

#2 2007-05-03 15:22:52

Fallen Angel

worse than earlier

SkÄ…d: from hell
Punktów :   

Re: Future.....

Nawet jakbym  chcia³, to mnie nie wezm± do woja .
A co do przysz³o¶ci, to matma, fizyka, i prawdopodobnie polibuda. Nad kierunkiem jeszcze my¶lê .

Pozdrawiam.

-----------------------------------------
http://r2.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35015 <--- ZAPRASZAM :]

#3 2007-05-03 15:56:13

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

A ja chcia³bym byæ muzykiem. Nic wiêcej mi do szczê¶cia nie jest potrzebne .

#4 2007-05-03 20:08:34

Fallen Angel

worse than earlier

Punktów :   

P³eæ piêkn± pewnie trzeba jak zwykle, sprowokowaæ do rozmowy.

To jak mi³e panie, planujecie zostaæ gospodyniami domowymi ??

Pozdrawiam.

#5 2007-05-04 07:28:11

Kropcia

U¿ytkownik

9627696
Punktów :   

z pocz±tku planowa³am medycynê, potem my¶la³am o politechnice i jakim¶ konkretnym kierunku zwi±zanym z chemi±...ostatnio jednak jako¶ zbudzi³ siê we mnie pewien poci±g do ogrodnictwa, sadownictwa, zainteresowanie pszczelarstwem...sama nie wiem jeszcze do koñca...

"I can wrestle with the stormy night" SoaD rlz...

#6 2007-05-04 07:37:58

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

Pszczelarstwo... Pysznie - Miodek .

Chcia³bym uczyæ siê "rzemios³a" w Katowicach na Katowickiej Akademii Jazzu i muzyki rozrywkowej. Ale realnie oceniaj±c swoje szanse nie mam szans siê tam dostaæ - zbyt ma³y sta¿. Postaram siê dostaæ na Studia Muzyczne do Cieszyna, ewentualnie do Krakowa (polecaj± mi Cieszyn). Je¶li nie muzyka to architektura .

#7 2007-05-04 12:06:56

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

nie zebym zniechêca³ ale architektura to ¶wetna jak i odpowedzialna robota, jednak trzeba miec uzdolnienia zarówno plastyczne jak i matematyczne.... ale polecam.....

A co do muzyki......... ciekawy kierunek, jednak jak patrze na ten kraj to poleca³bym ci sie ju¿ przyk³adac do angielskiego ...bo niestety jesli chodzi o kariere muzyczn± w tym kraju d³uuuugo bede mia³ takie podej¶cie

Pozdrawiam
Lopez

"G³odny t³um modli³ siê bym spad³..ka¿dy z nich chcia³ ¶ciagn±æ mnie w dó³....."

#8 2007-05-04 12:34:25

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

No niestety. Kariera w granicach naszego kraju jest prawie nie mo¿liwa, chyba, ¿e siê stawia na komercyjno¶æ. A to raczej nie dla mnie. Jazzu s³ucha bardzo niewielki odsetek spo³eczeñstwa, a co dopiero wybraæ siê na koncert. Fajnie by³oby dostaæ siê Barkley Music Collage w Bostonie - jest to najlepsza szko³a kszta³c±ca gitarzystów na ¶wiecie. Ka¿dy koñcz±cy t± szko³ê by³ kim¶. Choæby Kirk Hammett (Metallica), Pat Metheny, Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen. Nie muszê chyba dalej wymieniaæ. Ale to s± tylko moje marzenia nie do zrealizowania. Je¶li chodzi o architekturê - mam zdolno¶ci plastyczne (nie chwal±c siê) i jestem na mat-fizie. Pomy¶limy.

A ty Lopez? Matura... A potem?

#9 2007-05-04 12:41:00

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

Matura w trakcie .......

Potem?? Co Bóg da;)
Na razie mam pewne miejsce na UJ na chemii ( wyróznienie na ma³opolskim konkursie chemicznym - 6 miejsce). Jednak tam sie nawet nie wybieram. Chemia z mgr gówno mi daje.....
Celuje na medycyne do zabrza ( oddzia³ ¦l±skeij akademii medycznej z katowic), a specjalizacja... jakas chemiczna . Moze toksykologia, mo¿e nefrologia, mo¿e co¶ innego... ale na pewno zakrêconego . Drugi kieunek to in¿ynieria chemiczna na polibudzie sl±skeij w gliwicach. Rozwazam nad makrokierunkiem tam jeszcze ( inzineria chemiczna ale w jezyku angleiskim). Na zwyk³± dostane sie bez problemu, a na makro moga byc problemy...
A trzeci kierunek to biotechnologia na SGGW w Warszawie. By³em tam na warsztatach. K***a....... jakie oni maj± zaplecze.......nic tylko pozazdro¶ciæ....a organizacja na poziome krakowskiego agh a nawet lepsza - uczelnia ¶wietnie odnowiona i doskonale ulokowana...Jednak SGGW traktuje jako 3 w ³añcuchu sukcesji. Na 4 oczwyi¶cie chemia na UJ co mam index... ale to tylko zabezpieczenie którego pewnie nie wykorzystam..... Chce najbardziej na medycyne, gdy¿ i blisko domu w miare( wiec kontak z znajomymi tutaj blisko sie nie urwie ) a i jakos tak serce tam mnie tez ci±gnie.... Szkoda tylko ¿e ¶l±sk...

Pozdrawiam
Lopez

#10 2007-05-04 17:34:05

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

Cz³owieku... Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczê. Masz tyle mo¿liwo¶ci, pomys³ów. Kwestia niezdecydowania to zupe³nie inny problem. I zawsze w zapasie masz ten UJ nieszczêsny . Ciekaw jestem jak wygl±da sytuacja reszty forumowiczów.

#11 2007-05-04 18:35:07

lopez

Starszy strza³owy....

6703042
Punktów :   

Przed wami za to s± dalej mo¿liwo¶ci. Ja juz siedze na ko nkretnej pozycji i sie zastanawima czy dobrze zrobi³em..... wy macie taki luksus akurat, ze z matematycznej mozna isc praktycznie wszêdzie......po porstu wszedzie.....

Pozdrawiam
Lopez

#12 2007-05-04 19:08:37

Kropcia

U¿ytkownik

9627696
Punktów :   

popieram przedmówcê...czasami ¿a³ujê ¿e nie posz³am do tego mat-fizu (a na pocz±tku w³a¶nie tam siê zapisa³am), no i tego ¿e nie przepisa³am sie jednak w pierwszej klasie...tak jako¶ brakuje tej matematyki...z drugiej jednak strony...szkoda by by³o tak okrojonej biologii... najodpowiedniejsza klasa dla mnie to by³by mat-fiz-biol-chem ale niestety takiego czego¶ nie ma...

"I can wrestle with the stormy night" SoaD rlz...

#13 2007-05-06 15:20:10

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

Ja bym chcia³ Mat-Muz-Inf (Muz=Muzyczna, najlepiej gitara elektryczna). Ale to chyba czcze mrzonki .

#14 2007-05-06 15:28:22

Fallen Angel

worse than earlier

Punktów :   

Phoenix, mat-fiz-hum Ci nie wystarcza ??

Pozdrawiam.

#15 2007-05-06 15:59:10

Phoenix

odrodzony z popio³ów

Punktów :   

No niby ¿art a ile w nim prawdy i goryczy . Na razie muszê siê spe³niaæ tam, gdzie jestem. Zawsze mog³o byæ gorzej - powtarzam sobie to od wrze¶nia .

Stopka forum

RSS