Stare forum klasy IIM
Dzieñ Dobry... Witamy na forum... Mo¿ecie siê tu przedstawiæ, je¶li tylko macie taki kaprys... Proszê o zapoznanie siê z regulaminem i ciekawe posty... Ka¿dy mo¿e otwieraæ w±tki wiêc tym bardziej zapraszam...
worse than earlier
Za³o¿enie tego tematu to bardzo dobry pomys³, jak najbardziej popieram. Je¶li kto¶ zaczyna wspó³pracê z nami na tym forum to pierwszy jego post powinien wyl±dowaæ w³a¶nie tutaj. Je¶li pomys³ wypali to w±tki nie bêd± niepotrzebnie za¶miecane .
Zapraszam i witam nowoprzyby³ych .
Pozdrawiam.
I znowu mowicie ze trzeba sie zapoznac z regulaminem. wedlug mnie regulaminy sa nudne ,glupie i zazwyczaj dlugie. po co je czytac?! zreszta prawa sa poto zeby je lamac. jak nie bede ich znala to przynajmniej swiadomie nie bede ich lamac
W tym ca³ym regulaminie chodzi o to, ¿eby nie przeklinaæ i wulgarnie siê nie wypowiadaæ. To najwa¿niejsze. Istnieje te¿ zakaz udzielania prywatnych danych osobowych. To najwa¿niejsze punkty i je¶li nie chce ci siê po¶wiêciæ 3 minut na przestudiowanie w³a¶ciwego regulaminu, to proszê chocia¿ o stosowanie siê do tych dwóch (moim zdaniem najwa¿niejszych) podpunktów. Dziêkuj±.
worse than earlier
Nie zapominajmy o punkcie 2.4.2., o którym wspomnia³em ju¿ wy¿ej.
Pozdrawiam.
Cze¶æ
Wiec chyba jestem pierwszym który tutaj w jaki¶ normalny sposób sie przedstawi.....
Wiêc...nazywam sie lopez i ...a z reszt± i tak wiekszosæ mnie zna...:> ( uk³on w strone fallen angel )
worse than earlier
Nie da siê ukryæ, ¿e jeste¶ pierwszym, który siê ³adnie w kulturalny sposób przedstawi³ .
Zapraszamy do dyskusji .
Pozdrawiam.
Dobrze, ¿e w koñcu mamy jakiego¶ starszego forumowicza - starca . Udanej matury... Ale mam nadziejê, ¿e podczas przygotowañ znajdziesz trochê czasu na pisanie.
Szczerze?? zna³em ten regulamin zanim jeszcze to forum mia³o w planach powstanie ale sk±d - to moja tajemnica . Nie pomaga³em fallenowi w tworzeniu, ale powedzmy, ze "natchnienie czerpiemy z tego samego ¼ród³a"
Mo¿e nie szatañskie... ale te¿ maj± du¿o wspólnego z ogniem
Nie tyle piromana co pirotechnika A z reszt± to dalej nie odpowedz na zasadnicze pytanie - sk±d zna³em regulamin . Ale nie odpowiem szybko