Stare forum klasy IIM
A ja zamówi³em prenumeratê ca³oroczn± i dosta³em w prezencie zupe³nie za free 5 gier o ³±cznej warto¶ci oko³o 100 PLN. To siê nazywa "dbanie o klienta". Coraz mniej interesujê siê grami, ale jak tylko przyjd± wakacje planujê odkurzyæ kilka klasyków i w koñcu zabraæ siê za Sudeki. Planujê wróciæ do Baldur's Gate, Planescape Torment i paru innych. A w³a¶nie, grali¶cie w Planescape ? Przeszed³em t± grê i uwa¿am j± za najlepsz± grê fabularn± w historii multimedialnej rozrywki, choæ klimat jest trochê ciê¿ki i nie³atwy do sklejenia.
worse than earlier
Komputera u¿ywacie tylko do grania?? Mo¿e napiszcie, na jakich programikach pracujecie, z czego najczê¶ciej korzystacie, nad czym najchêtniej siedzicie (chyba nie muszê pisaæ, ¿e gg nie wchodzi tutaj w grê ).
Pozdrawiam.
Fallen Angel napisał:
Mo¿e napiszcie, na jakich programikach pracujecie, z czego najczê¶ciej korzystacie, nad czym najchêtniej siedzicie (chyba nie muszê pisaæ, ¿e gg nie wchodzi tutaj w grê ).
Pozdrawiam.
Ok, lista w wersji skróconej : Firefox, foobar, mIRC, Tlen, Pandion, Skype, Nero, FeedReader, Delphi, Avast, Total Commander, WinRAR, The Bat!, pakiet Office, HijackThis!, Google Earth, Foxit Reader, µTorrent, HateML.
A ja u¿ywam komputera tylko do grania (nie mogê wspomnieæ przecie¿ o tym co mówi³ Zemalo, to chyba oczywiste). Ostatnio próbujê swoich si³ w Icewind Dale II w multi. £±czê siê przez Hamachi, podpinam pod serwer w Teamspeak'u i mo¿na graæ. Zaczynamy grê teamem (UWAGA UWAGA) 2-osobowym: kap³an ["czo³g" jak go okre¶li³ "ten drugi gracz" (bez nazwisk proszê)] i ³otrzyk przygotowany pod maga. Ciekawe jak siê to wszystko u³o¿y pó¼niej.
Ostatnio edytowany przez Phoenix (2007-04-09 08:00:05)
Phoenix napisał:
Ostatnio próbujê swoich si³ w Icewind Dale II w multi. £±czê siê przez Hamachi, podpinam pod serwer w Teamspeak'u i mo¿na graæ. Zaczynamy grê teamem (UWAGA UWAGA) 2-osobowym: kap³an ["czo³g" jak go okre¶li³ "ten drugi gracz" (bez nazwisk proszê)] i ³otrzyk przygotowany pod maga. Ciekawe jak siê to wszystko u³o¿y pó¼niej.
Ja tam nie mogê siê jako¶ przekonaæ do z³o¿onych gier online - typu Enemy Territory. Tylko w Soldata gram, zreszt± dosyæ czêsto .
Phoenix, gracie z M i w Ice 2 i nic mi nie powiedzieli¶cie??
wybór jest prosty - twór czaropodobny . Dwuklasowce to lipa ;] ¦wiêta siê koñcz±, a wy jeszcze nie zaczeli¶cie?? We wtorek nie ma szans bym zagra³, a niczego po swiêtach obiecaæ nie mogê, wiêc chyba i tak bêdziecie musieli znale¼æ kogo¶ innego Ogólnie to M siê nie spisa³... mielismy przecie¿ ciupaæ przez ¶wiêta.... CS itp ;]
Ale wczoraj siedzieli¶my chyba z 2 godziny, do pó³nocy. Pod³±czyli¶my siê i... tyle . Nawet postaci nie zrobili¶my bo przez pó³torej godziny dyskutowali¶my i ¶miali¶my siê... Kalectwo. Ale wiemy ju¿ jak graæ w duecie i ¿eby obie postacie siê uzupe³nia³y. Wszystko by³oby prostsze gdyby nie ten wiecznie uciekaj±cy czas. Mo¿e nawet bym w D&D zacz±³ graæ . Twoim zdaniem D&D jest lepsze od cRPG ? Wszyscy tak twierdz±...
PS. CS i ET to dopiero lipa...
Ostatnio edytowany przez Phoenix (2007-04-09 18:27:01)
D&D z pewno¶ci± prze¶ciga cRPG A co do takiego trybu rozgrywki, to to zawsze tak wygl±da A co do twojego PS... Wiem, ¿e to lipa, ale to mia³a byæ ostateczno¶æ. Osobi¶cie to chcia³bym zaciupac w Heroes 3 przez net
Heroes III... ano legenda. Genialny jest te¿ hiro³s V, godny nastêpca starszego brata...
Jak sobie przypomnê te boje za dawnych lat... ech, stare czasy, a¿ chce siê znów byæ dzieciakiem
Co do gierek to balduki, ice wind, GOTHIC II i I (oooo tak)...
A czasami i dobrym shooterem nie pogardzê