Stare forum klasy IIM
ludzie... zamykamy frustrata... wiosna nadeszła
przyroda budzi się do życia... i jakoś tak między ludźmi cieplej...
jeśli nie chcecie go zamknąć to piszcie... ja w każdym bądź razie zawieszam tu swoją działalność...
jak można narzekać, kiedy za oknem taka pogoda, ptaki ćwierkają... i można w końcu w piłkę pograć...
obiecuję reaktywację frustrata we wrześniu (z wiadomych powodów)...
żegnajcie... kocham was ludzie (bez podtekstów)
see you...
worse than earlier
Nie zamykać!!!
Co najwyżej możemy zawiesić go na jakiś czas. Nie widzę najmniejszego sensu aby go zamknąć. Przyda sie jeszcze i na pewno będzie sie cieszył popularnością .
Pozdrawiam.
Ja się frustruję, gdyż mam jutro dwa sprawdziany i dwa wypracowania do oddania... Zastanawiam się czy samobójstwo nie jest tu najlepszym rozwiązanie... prócz tego wszystko spoko
Aaa, byłbym zapomniał... frustruje mnie też to, że tylko ja mam tytuł "użytkownik"
Ostatnio edytowany przez jezyk_pl (2007-03-07 20:31:31)
jeszcze nie zasłużyłeś na więcej...
spokojnie... jesteś noobem na forum... doczekasz się swoich dni chwały.
kocham wiosną... ludzie są wtedy (czyli teraz ) lepsi dla siebie... jak w Święta Bożego Narodzenia.
Qba napisał:
kocham wiosną... ludzie są wtedy (czyli teraz
) lepsi dla siebie... jak w Święta Bożego Narodzenia.
W tym temacie mieliśmy przecież "wylewać swoje żale i frustracje" .
Zmienić nie mogłem. Teraz już tak ;] Od razu mniej sfrustrowany się czuję
nie mam ostatnio powodów do złości... chociaż...
jedna osoba powiedziała mi, że sprawiam ostatnio wrażenie dziwnie spokojnego, a nawet smutnego...
a wszystko byłoby dobrze, gdybym mógł się z tym zgodzić...
być może trochę się uspokoiłem... ale to chyba naturalna kolej rzeczy... dorastam do pewnych zachowań...
możemy choć przez chwilę o tym podyskutować... mam nadzieję, że cię źle nie zrozumiałem...
jak uważacie szanowni forumowicze ? jużu... wyjaśnij mi twój podpis
PeeRZet? ;] Dżodżo wyjaśni Ci to bez problemu Ale nie będę sie zgrywał. Jest to jedna z moich ksywek. Tak jak jest jeż to jest i PRZ. A wzięło się to stąd, że pewnego dnia Leśniak mnie tak nazwał ;D
worse than earlier
Panie i panowie, szanowni użytkownicy tego forum. Proszę o zaniechanie pisania postów w tym temacie przynajmniej do jesieni. Jak już zostało wspomniane wyżej, jest wiosna i należy się cieszyć, a nie frustrować .
Pozdrawiam.
zgadzam się... przecież mówiłem to już bardzo, bardzo, bardzo nie dawno
bardzo, bardzo, bardzo niedaleko stąd widziałem ostatnio pierwsze kwiatuszki... a to niepodważalny dowód na to, że wiosna już tuż tuż... więc postanawiamy... zamiast wstawiać tu posta każdy wyjdzie na dwór i zaczerpnie świeżego i ciepłego wiosennego powietrza...
niech żyje pani wiosna... na stos z dziadkiem mrozem...
Nie wiem jak wy, ale ja najbardziej frustruję się w tym cieplejszym półroczu... Dla mnie zima to szczytowy czas w roku Z tym że w tym akurat to jakiejś szczególnej to nie zaobserwowaliśmy
Gdyby nie inne czynniki łagodzące, pewno byłbym już notowany
Ludzie! Popatrzcie się na siebie! Co wy wogóle tutaj mówicie i piszecie... Ja nie wierze, że pogoda was zmienia... Może was coś boli, ale to nie jest frustracja... Tak samo się załamiecie po 1 z matmy (Qba zachowajmy stoicyzm w tej sytuacji) w lecie i jesieni.... Sorry nie wierzę w te wasze bajki... :-|
Jak tu nie być sfrustrowanych, gdy zamknięto topic o prawie najwiekszej popularności
spokojnie... tamten wątek na 100% doczeka się kontynuacji... ale jak dorośniemy i nabierzemy więcej doświadczenia...