Stare forum klasy IIM
007... przecie¿ ty nie masz upowa¿nieñ do witania nowych cz³onków forum...
jeste¶ jeszcze noobem i d³ugo bêdê ciê tak traktowa³
musisz siê przyzwyczaiæ...
a jak bêdziecie zostawiaæ posty po dwie linijki to osobi¶cie was... no... hm...
komentujcie ale inteligentnie... i bez ¿adnych przekleñstw (niepisane prawo tego forum)
see you...
worse than earlier
Zgadzam siê z Qb±. Jeste¶ jeszcze tutaj kotem, wiêc nie masz ¿adnych przywilejów. Je¶li nadal bêdziesz podwa¿a³ autorytet wielkiej trójki zostaniesz zbanowany.
Wszystko co powiesz mo¿e zostaæ u¿yte przeciwko tobie, wiêc uwa¿aj .
Pozdrawiam.
Nie mo¿e byæ tak, ¿eby na forum odbywa³y siê k³ótnie. Nie sprzyja mi to odwiedzaniu forum - bo ja to wszystko wiem. A chcia³bym te¿ zaznaczyæ, ¿eby nowych *** witaæ gdzie¶ indziej. Bo je¿eli was frustruje witanie, to co¶ z wami nie dobrze. To tak jak by¶ szed³ do ko¶cio³a robiæ big zakupy. A teraz prawdziwa esencja tego¿ w±tku. Czujê siê naprawdê sfrustrowany (i raczej nie tylko ja) dzisiejsz± rozmow± z wychowawc± klasy. Moja dusza artysty, a raczej jej duch zosta³ "upokorzony". My¶li moje do¶iêg³y zenitu dna. Ale mimo tego i¿, "walka przegrana, nadal zwyciê¿yæ wojnê mogê". I walczyæ do koñca bêdê.
"TY Który Tu Wchodzisz, ¯egnaj Siê Z Nadziej±"
stali¶my siê ofiar± dobrego wizerunku szko³y. nie pogodzê siê z tym i walczy³ bêdê u twego boku do ostatniej kropli krwi...
w imiê przekonañ...
a pó¼niej siê s³yszy, ¿e m³odzie¿ to tylko siê upija i rozrabia... a jak siê ma jaki¶ dobry i ciekawy pomys³ (d¿od¿o... wiesz jak jest) to siê t³amsi jego "artystyczn±" duszê...
a ¿eby¶my jeszcze mieli jakie¶ ogromne wymagania... ale nie... my siê tylko domagamy ma³ego fragmentu ¶ciany w naszej sali... przecie¿ to wcale nie tak wiele...
nie wiem co komu przeszkadza taka forma aktywno¶ci ale zaczynam traciæ wiarê w ludzi...
pamiêtaj d¿od¿o... nie mo¿emy siê poddaæ... teraz ju¿ nie chodzi o akcjê tylko o zasady...
pozostaniemy na polu bitwy do koñca... a jak bêdzie trzeba oddamy ¿ycie w imiê sprawy, o której s³uszno¶ci jeste¶my przekonani...
bywaj towarzyszu...
Niech nasza mowa bêdzie jak miecz obosieczny w imiê przekonañ. Pochwyæmy nasze "durendale" i walczmy... c.d.n. jutro
worse than earlier
O czym w y do jasnej ciasnej kalicie?? Wybaczcie nie mam pojêcia o co dok³adnie wam chodzi. Je¶li który¶ z was móg³by to proszê o rozwianie mgie³ki tajemnicy.
Pozdrawiam.
mgie³ka tajemnicy zostanie rozwiana jak ju¿ wszystko bêdzie bêdzie za³atwione i pewne...
do¶æ powiedzieæ, ¿e szykujemy taki ma³y projekt artystyczny...
reszty dowiesz siê w swoim czasie...
ale nie wiem, czy co¶ z tego bêdzie...
Z kolenym dniem nasze dzia³ania zosta³y podjête w sprawie Planu "A",
o ile mo¿emy tak to nazwaæ. Zosta³y podane kolejne argumenty,
które maj± w koñcowym etapie otworzyæ nam drogê do naszej fantazji.
proponujê nie rozmawiaæ na razie o naszym wspólnym projekcie... bo zaczynam traciæ wiarê w jego pomy¶ln± realizacjê... i to by by³o na tyle...
wybaczcie zwiêz³o¶æ ale jako cz³onek wielkiej trójki mam do niej pe³ne prawo...
worse than earlier
Ten temat chyba trochê sie uspokoi³. Uwa¿am, ¿e to dobrze, bo oznacza to ze przestali¶my siê frustrowaæ . Oby tak dalej.
Pamiêtajcie, najwa¿niejsze to zachowaæ spokój .
Pozdrawiam.
tylko spokój mo¿e nas ocaliæ...
ale ¶ciema... i tak wszyscy zginiemy... prêdzej czy pó¼niej
Ja jednak chcia³bym aby ktos jednak uchyli³ r±bka tajemnicy, gdy¿ moim zdaniem, ciekawy pomys³ artystyczny mia³by wiêksz± szansê na realizacjê przy poparciu jak najwiêkszej liczby osób, a zw³aszcza samorz±du klasowego:) Podejrzewam ¿e plan "A" Qby i D¿od¿o mo¿e byæ ca³kiem ciekawy. Kto wie co im strzeli³o do g³owy:)
worse than earlier
Przykro mi Uszku, ale jest to s³odka tajemnica Wielkiej Trójki . Dowiesz siê w odpowiednim momencie .
PS. Zapytaj w szkole d¿od¿a, albo Qby, bo to jest ich pomys³ i oni siê tym zajmuj±. Je¶li bêdziesz godny to Ci powiedz± .
Pozdrawiam.