Stare forum klasy IIM
Boune giorno wszystkim!!!
Przesylam pozdrowienia z pieknej, jednak nie tak goracej Sycylii jakbysmy chcieli Mam nadzieje ze w Polsce leje... Ale zarty na bok. Codziennie do szkoly dojezdzamy na fajnych motorkach. Potem mamy z nimi normalne lekcje (od jednej do trzech godzin - roznie to jest). Po lekcjach cos zawsze zwiedzamy, a wieczorem spotykamy sie razem. Szkoda ze nie ma tu calej pierwszej m... Napiszcie tu na forum co sie dzieje w Ketach, czy wywalczyliscie wycieczke i jak sobie dajecie rade bez nas... Moze przeczytam w jakis dzien. Moj sycylijczyk nie ma internetu w domu a nie wiem kiedy znowu bedzie okazja w szkole. Gralismy trzy mecze w noge Polska vs Wlochy i wszystkie wygralismy Nie chwalac sie strzelilem pare ladnych goli:) Teraz apeluje do Muciek zeby caly czas trenowaly bo jak wroce to wznawia rozgrywki liga... Tesknie za tancami...
Teraz musze juz konczyc! Jeszcze raz najmilej pozdrawiam!
Arivederci!
Gratulujê zwyciêstwa. W Wyspianie w³a¶nie zaliczyli¶my dni otwarte, ca³o¶æ bez wiêkszych potkniêæ. To ciebie w ogóle nie ma? Aaaa... przecie¿ wylegujecie siê na Sycylii, nie zauwa¿y³em . O wycieczce nic jeszcze nie wiemy i chyba sprawa pozostanie nierozstrzygniêta do waszego powrotu. Bawcie siê dobrze, pozdrowienia z ciep³ej i s³onecznej (dziêku Bogu ) Polski. My siê w szkole bawimy ¶wietnie, wy mam nadziejê te¿.
PS. Przeka¿ pozdrowienia wszystkim sycylijczykom i naszym. See ya honey.
Hej My te¿ za wami tesknimy co do wycieczki to jak narazie zapowiada sie ze w tym roku jej raczej nie bedzie:( Co do szkoly to nie wiem bo jak narazie nie chodze:( Siedze sobie w domku z zapaleniem zatok ale spoko:) Ucho mam jedno ale co do twojego postu. Powinienes raczej napisac jaki jest twoj Sycylijczyk, czy sa tam przystojni W³osi itd . Mam nadzieje ze szybko wrocicie i bedziecie nam opowiadac o tej swojej pieknej podrozy do obcego kraju. Pozdrow i usciskaj wszystkich. milego pobytu i szczesliwego powrotu:)
worse than earlier
No ucho, porz±dnie siê przy³ó¿ do treningu, bo my sobie nie folgujemy . ¯eby nie by³o tak, ¿e bêdziesz mia³ jakie¶ braki w formie po przyje¼dzie . A tak poza tym to pani profesor siê chyba za wami stêskni³a .
Edit:
Wszyscy wrócili cali i zdrowi. Zdali relacje na gor±co. Nic dodaæ nic uj±æ .
Pozdrawiam.