Stare forum klasy IIM
worse than earlier
Widzê, ¿e wszyscy wziêli to do siebie, chod¼ to nie by³ mój zamiar . Chodzi³o mi o to, ¿e jak ju¿ ucho ma avatara z jak±¶ czê¶ci± cia³a, to chyba najlepiej pasowa³o by uszko . Oczywi¶cie nic nie mam do tego ³adnego, damskiego, zielonego oczka, które ma teraz .
Pozdrawiam.
Wypraszam sobie akurat to oko jest moje, no mo¿e z drobnymi przeróbkami ale jednak moje. Ale to dla mnie komplement ¿e mam tak ³adne oczy jak kobieta
¯arty na bok Ucho...
Nie zmieniaj tego avatara, nie chcê w tym miejscy ogl±daæ jakiego¶ "ucha". To oczko jest ¶liczne i ³adnie siê komponuje z ca³o¶ci±, mo¿e nawet pasuje do twojego charakteru.
Nie wiem jak± wersjê painta masz (ja na "paintpro 2007 vista edition" nie mam takich mo¿liwo¶ci), ale ³adnej metamorfozy dokona³e¶ z tym okiem.
NICE
Moja ksywa wzie³a sie z przypadku i z g³upiego skojarzenia.....
BY³ piêkny s³oneczny dziê...pamietam to jak dzi¶. S³oñce posy³a³o promienie przez zasyfione okna dolnego korytarza wyspiana.... Ka¿dy wtedy mia³ ochote i¶c na zewn±tzr budynku. Ip jak zawsze koñczy³a ostatnia lekcje, bo matematyczne jak zawsze mia³y chodzy u nauczycieli, a biologiczne musia³y NAPRAWDE siê uczyæ ...kumpel wtedy ja przechodzi³em korytarzem stwierdzi³ ze wygl±dam jak Claudio Lopez, pi³karz z argentyny z powodu swojej fryzury..... i tak mi zosta³o..
A co do charaktery.... to skoro zeszli¶my na klimaty DD to bym siebie okre¶li³ jako paladyna - We live by the rules, we die by the rules.... Uwaza³em ze honor ( nie myliæ z dum±) to jedna z najwazniejszych rzeczy w ¿yciu cz³owieka. Sytuacja moze byæ krytyczna, ale ja i tak czesto nie trace wiary w powodzenie, choc powerzchownie moge to okazywac. Jesli juz w co¶ wierze, to nie ma metod by mnie od czego¶ odciagn±æ... innymi s³owami mojim napêdem jest wiara i kodeks. Jesli w co¶ wierze po prostu tak zrobie - chocby to mia³obyæ nieprzyjemne.
bardziej chaotyczny dobry.... kodeks jest, ale to nie zmenia, ¿e jestem nawet dla przyjació³ w du¿ej mierze nieprzewidywalny....
Ostatnio edytowany przez lopez (2007-05-03 06:19:53)
Czyta³em fragmenty i dos³ownie sie w nich zakocha³em....:]
Kurde, szukam tego w ka¿dym empiku, ale tego nie maj±....gdzie to moge znale¼æ...??
Empik w Kraku. Bylo kilka egzemplarzy
Ty Lopez te¿ tutaj? jaki¿ ten ¶wiat ma³y
Co do zmian w ¿yciu to studia. Trzeba samemu ugotowaæ, czasami wypraæ i wyprasowaæ, gospodarowaæ czasem i funduszami. Wszystko siê wywali³o do góry nogami, ale nie moge powiedzieæ, aby by³o ¼le. Powoli siê przyzwyczajam
No i oczywi¶cie kazdy nastêpny zwi±zek. Kto powie, ¿e kobieta nie komplikuje po³owy spraw jest blu¼nierc± i k³amc±